Mehmetçik, 1296. Sk. No:4А, Denizli /Pamukkale

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Merhaba Denizli!

Bizler, Nova Bilgisayar Akademisiyiz. Uluslararası bir eğitim merkeziyiz.

Türkiye'de 15, dünyada 12 ülkede toplam 198 şubemiz bulunmaktadır. Nova Bilgisayar Akademisi olarak 2008 yılından bu yana eğitim vermekteyiz, 250.000'den fazla öğrenci mezun ettik. Şu anda 72.000'den fazla öğrenci eğitim almaktadır.

Yetişkinlere programlama, tasarım, web ve mobil uygulama geliştirme öğretiyoruz. 15 ile 55 yaş arasındaki herkes IT alanında yeni bir meslek edinebilir!

Çocuklar için yaşlarına ve hazırlık düzeylerine bağlı olarak iki farklı programımız var: "Küçük Akademi" ve "İlk Adım". Çocuklar, robotik, programlama, photoshop, 2D ve 3D oyun geliştirme, illustrator, grafik tablet ile çizim, 3D modelleme ve 3D baskı, artırılmış ve sanal gerçeklik, bilgisayar oyunları geliştirme gibi alanlarda eğitim alırlar. Bu programlar, akademimiz ve çocuklarımız için özel olarak geliştirilmiştir!

Denizli'deki Akademimizin açılışı çok yakında, Nisan 2024'te! 2024 için sadece 200 kontenjanımız var. Yerler dolmadan şimdi kaydolun!

Merhaba!
Denizli şehrinde Haziran 2024'te akademi açılışı! Uluslararası IT eğitimi alın!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler