Mehmetçik, 1296. Sk. No:4А, Denizli /Pamukkale

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Çocuklar için programlama okulu

Günümüzde programlamaya her yerde ihtiyaç duyulmaktadır: uzay araştırmalarında, tıpta, müzik besteleri oluştururken. Hayata bakış açımızda değişiklikler yarattı, günlük hayatta onsuz yapamayız. 

Çocuk Bilgisayar Akademisi, çocuklara geleceğin mesleklerini öğretmek için mükemmel bir program geliştirdi. Modern teknolojiler, çocukların oyun formatında ciddi ve çok faydalı bilgi ve beceriler aldıklarını fark etmeden programlamayı zevkle öğrenmelerine olanak tanır ve bu harika. 

Günlük olarak kullanılan sistemik bilgi kompleksi, programlamanın çocuklara sağladığı şeydir; okulda fizik, yabancı dil ve matematik çalışmak kadar popülerdir. 

Akademi öğrencileri gelişimde yaşıtlarından önde 

 

Okul çocukları kendi projelerini geliştirmekten hoşlanırlar, benzer düşünen insanlardan oluşan bir ekipte çalışmayı öğrenirler. İşbirliği, birlikte çalışma, planlama, hedeflere ulaşma becerilerini geliştirirler. Programlama kurslarında kazanılan temel bilgiler, kim olursa olsun, gelecekte ne yapacak olursa olsun çocuğunuz için faydalı olacaktır. 

Akademide eğitimin etkinliği 

Eğitim programı, BT araçlarının faydalı kullanımını, uygulamaların oluşturulmasını ve mantıksal düşünmenin geliştirilmesini amaçlamaktadır. 

Nova Academy'de eğitim almanın avantajları: 

- alaka düzeyi - sadece BT teknolojilerindeki çocukların liderlik niteliklerini geliştiren modern bilgi; 

- profesyonellik - çocukları sonuçlara ulaşmak için motive eden, benzer düşünen öğretmenlerden oluşan bir ekip; 

- konforlu ortam - öğretmenler ve öğrenciler arasındaki ortaklıklar, modern teknoloji ile donatılmış konforlu işyerleri. 

Çocuklara programlama öğretmeye ne zaman başlamalısınız? 

Modern bebekler tabletleri kullanmaya ve neredeyse aynı anda konuşmaya başlarlar. Çocuğunuz internette oturmayı seviyorsa, telefonla ayrılmazsa, onu azarlamayın, ancak destekleyin: hobiyi doğru yönde yönlendirin - programlamayı faydalı bir şekilde öğrenmesine izin verin. 

Çocuklar ne kadar erken programlamaya başlarsa o kadar iyi olur. Yetişkinlikte böyle genç bir erkek ya da kız kendinden emin hissedecek, başarılı olacaklar. 

Çocuklarınız neler öğrenecek? 

Kodu — algoritmalar derlenir ve kod yazılır, oyun şeklinde öğrenme, çocukların giderek daha karmaşık programlar oluşturmayı öğrendikleri özel olarak tasarlanmış etkileşimli bir ortam. Çocuklar bu mesleğe düşkündürler çünkü kullanıcılar arasında oyunların yaratıcısı olurlar. 

Scratch, tam teşekküllü bir geliştirici aracıdır, harika özelliklere sahip bir programlama dilidir - çizim, müzik, çocuklar videolar oluşturur, ses dosyalarını düzenler ve en önemlisi, programlama ortamı çocuklar için tasarlanmıştır. Öğrenciler, çok çekici ve anlaşılır oldukları için Scratch'te komutları yürütmekten mutlu olurlar. 

Minecraft kendini ifade etmenin bir yoludur, Minecraft'ta programlama oyunu büyüleyici kılar, dünyaları yaratılır, hayata gelirler. Çocuklar hayal gücünü geliştiren, fikirleri uygulayan bir oyuna dalıyorlar. 

Python - yeni başlayanlar için uygundur, basit bir dil, hızlı bir şekilde öğrenilir, üzerine karmaşık ama etkili programlar yazılmaz. Okunması kolaydır, sonucu hemen görebilir, animasyon yapmanıza izin verir. 

Programlama eğitim programları, 7 ila 14 yaş arası farklı yaşlardaki çocuklar için tasarlanmıştır. Çocuklar, bilgisayarın bir oyuncak olmadığını, ancak çok şey başarabilecler, iyi bir BT uzmanı olabilirler, prestijli bir şirkette iş bulabilecekler bir araç olduğunu anlarlar. Ancak bunun için bilgiye ek olarak pratik deneyim kazanmak için çok çalışmaları gerekir, o zaman yüksek bir maaş talep edebilirler. 

Nova Akademisi'de Eğitimin Özellikleri 

Küçük Akademi'de öğrenme süreci, edinilen pratik bilginin maksimum kullanımı üzerine kuruludur. Oyun biçiminde çocuklar proje oluşturmayı, "akademik" para kazanmayı öğrenirler. Ebeveynler, müfredatı görüntüleyebilecekler elektronik bir sistem kullanarak çocuklarının öğrenme sürecini kontrol edebilirler. 

Tüm eğitim süresi boyunca, her çocuk, ruhun yattığı yönde çalışmaya devam etmek için BT'de sevdiği alanları kendisi belirler, ki bu en iyisidir. 

Uygulama öğretmenleri 

Mentorlar önde gelen bilişim şirketlerinde çalışır, kendi projeleri vardır. Sınıfta öğrencileriyle enteresan deneyimler paylaşırlar, onlara yararlı bilgiler katmaya çalışırlar ve materyalin %100 özümsenmesini sağlarlar. Öğretmenler çocuk psikolojisini iyi bilir ve çocukları başarıya nasıl motive edeceklerini bilirler

Eğitim süreci nasıl geçer 

Derslerde okuyan öğrenci bağımsız, karar verebilen, kendi sorumluluğunu alabilen, kendi bakış açısını savunabilen, takım halinde çalışabilen ve uzlaşmacı bir insana dönüşür. 

Mezun, aldığı eğitim sonucunda programlama, web sitesi geliştirme, fotoğraf ve video çekimi, modelleme; oyun tasarlamak, web projeleri oluşturmak; robot kontrolü; animasyonlar ve daha fazlası. 

Sevgili ebeveynler! Küçük Bilgisayar Akademisi, kız ve erkek çocuklarınızı büyüleyici bilgisayar dünyasını öğrenmeye davet ediyor! 

 

Dikkat!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler