Mehmetçik, 1296. Sk. No:4А, Denizli /Pamukkale

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN BİTCOİN

Bitcoin'in ne olduğunu anlamak istiyorsanız, o zaman anlamanız gerekenler: 

— Bu para birimi bankanın kurallarına göre çalışmıyor; 

- Bitcoin'in önemli işlemlerde kullanılması özünü incelemek zaman alır; 

- Bitcoin - Kripto para birimi (“kripto” - veri şifrelemesi - alıcı, kodu deşifre etmek, bilgi çıkarır; “para birimi” - değişim aracı olarak kullanılan para). 

Bitcoin'in özü, bunun sanal bir para birimi olmasıdır. İnternette işlem yapmanıza izin verir, üzerinde kontrol yoktur, para birimi ihracı, bilgisayarların dünya çapındaki faaliyetleri sayesinde gerçekleştirilir. 

Bitcoin'in fiyatı değişiyor 

Bitcoin'i paraya dönüştürmek için hizmetler kullanılır. 

Kısa bir süre içinde, Bitcoin fiyatı hem artış yönünde hem de düşüş yönünde çok hızlı bir şekilde değişebilir. Bunun nedeni neler: 

- Bitcoin ekonomisi genç; 

- doğası yeni; 

- kolayca para satma fırsatının olmaması. 

  

Hatırlayın! Bitcoin ödemesini iptal edemezsiniz! 

Fonların iadesi yalnızca alıcı bu prosedürü kendi inisiyatifiyle gerçekleştirdiğinde mümkündür, Bitcoin işleminin iptali mümkün değildir. 

  

Bitcoin nasıl çalışır? 

Bitcoin, faaliyetlerini Blockchain adlı genel veritabanının geniş alanında gerçekleştirir. Kayıtlı tüm işlemler bloklar tarafından dağıtılır. Bloklar sisteme dahil edilmiştir, özgünlüğün onaylanması işlemi gerçekleştirilir. İşlem, tek bir bilgisayar ağında kontrol edilir ve Skype'a benzemektedir. 

Muhatabın her işlemle ilgili bilgileri vardır. Bu, işlem (aynı) iki kez gerçekleştirildiğinde bilgi sızıntısı veya yanlış harcama olasılığını ortadan kaldırır. Bu süreç, kullanıcıların güven derecesini artırır. 

  

Bitcoin neye izin verebilir? 

Bitcoin, çeşitli alımların yapılmasına izin verir, para arzının transferini veya değişimini mümkün kılar. İşlemin gerçekleşmesi için, 16 karakterlik bir şifreyle kodlanmış özel bir şifre kullanmanız gerekir. Muhatap kodu çözer, bundan sonra Bitcoins belirli bir adrese aktarılır. 

Kripto para birimine nasıl sahip olunur? 

Şifrelerin güvenli bir şekilde saklanması (kripto para birimine kabul sağlayan anahtarlar) büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, tüketicinin ihtiyaçlarına uygun bir cüzdan seçmelisiniz. 

 

Cüzdanın güvenliği 

Gerçek hayatta olduğu gibi, cüzdan güvenli olmalıdır. Bitcoin'in yardımıyla fonlar herhangi bir yere transfer edilir, alıcı hareketleri üzerinde tam kontrole sahiptir. 

  

Bitcoin'in yüksek düzeyde güvenliği ancak doğru kullanıldığında sağlanır. Sorumluluk alıcıya aittir: Koruma için en iyi uygulamaları kullanarak parasını korumalıdır. 

Sürekli internete bağlı olan cüzdanlara “hot wallet” adı verilir. Ticari bir işlem yapmak için gerekliyse paraya hızlı erişim sağlarlar. 

"Cold wallets" — İnternet'e kalıcı bir bağlantının olmadığı cüzdanlardır. İki tür soğuk cüzdan vardır: 

Donanım - Bir flash sürücü kullanarak bir bilgisayara bağlanarak para aktarmak veya yönetmek için kullanılır. 

Kağıtlar en güvenli cüzdanlardır. Elektronik arayüze ihtiyaçları yok. Genel anahtarlar kağıda basılır, internete bağlanmadan güvenli bir yerde (dolapta) saklanır. 

 

Kağıt cüzdanların uygulanmasının nedenleri nelerdir? 

— kullanımı kolay - Sadece birkaç basit adımı kullanmak madeni paralarınızı koruyacaktır; 

- ücretsiz - hackerlar ve dolandırıcılar için çevrimiçi olarak erişilemez. Sanal para birimi (sizinki) sadece bir parça kağıttır, ancak aynı zamanda büyük bir değerdir (pahalı çek); 

— daha korunaklı — kolay kripto para birimi sigortası formu; 

- hızlı bir şekilde yakın kişilere aktarılabilir - cüzdan fiziksel bir alanda saklanır, değerli varlıkların bir parçasıdır. 

  

Bitcoin'in başarısı nedir? 

  

Bitcoin'in avantajları ademi merkeziyetçilikte yatmaktadır - bu, bitcoin'in sahip olduğu önemli bir kozdur, bunun anlamı: 

- uluslararası düzeyde işlem yaparken kur farkından etkilenmezler; 

– ek ücret toplamaya gerek yok; 

- Merkez Bankası müdahalesi mümkün değil - Faiz artırımı yapılamaz. 

Sistem, kullanıcının şunları yapmasına izin verir:: 

- parasının nerede olduğunu, onlara ne olduğunu bilmek; 

— Bitcoinleri anında kabul etmek; 

- Bitcoin'in sahteciliğini hariç tutmak; 

- geri ödeme talebinde bulunmayı imkansız hale getirmek. 

 

Merhaba!
Denizli şehrinde Haziran 2024'te akademi açılışı! Uluslararası IT eğitimi alın!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler